Wow! Minuman Tenaga Ini Dapat Inspirasi Dari Nama Pahlawan Melayu, Jebat

Kini, mengambil inspirasi nama yang sama dari pahlawan Melayu, JTT menampilkan pula produk khas buat lelaki yang merupakan minuman tenaga, Jebat.

Mesti Baca

Sebelum ini, pengasasnya yang semakin dikenali Hazira Azihan Abd Wahab telah mengeluarkan produk jenama Jamu Tun Teja (JTT) yang dihasilkan khas buat wanita sejak tahun 2017 yang mana telah diiktiraf sebagai produk berasaskan herba terbaik di Malaysia yang berpusat di Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Pilih Nama Pahlawan Melayu 

Kini, mengambil inspirasi nama yang sama dari pahlawan Melayu, JTT menampilkan pula produk khas buat lelaki yang merupakan minuman tenaga, Jebat. Mengenai pemilihan nama Jebat pula, beliau menyatakan dari segi konsep, ‘Jebat’ sangat berhubung kait dengan jiwa, semangat kepahlawanan Kemelayuan demi memartabatkan sejarah nusantara.

“Sejak awal tahun lepas lagi saya dah terbayang nama produk Jebat tu memang ‘zasss!’. Kenapa bukan ‘Tuah’ sebab Jebat ini macam ‘bad boy’ sikit, ada aura dan karakter yang gagah” kata Hazira dalam kenyataan kepada Murai.my

Bantu Kurangkan Bintik Hitam & Putih Di Muka

Difahamkan, Hazira menghasilkan Jebat selepas melihat suaminya yang juga pengasas bersama, Syukri Hassan sering berasa lesu dan keletihan setiap kali pulang dari bekerja. Mengandungi tiga bahan utama seperti Tongkat Ali, Ginseng dan Madu Asli, kesemua bahan ini membantu menghasilkan tenaga terutama buat lelaki selain turut membantu mengurangkan bintik hitam dan putih di muka, kesan gelap akibat sinaran matahari pada kulit dan membantu pelancaran usus yang sihat.

Selain Jebat dan Jamu Tun Teja,JTT juga telah menghasilkan produk lain yang dibuat khas untuk wanita seperti Ginseng Herbal Soap, Feminine Herbal Wash, MEKAR, Sutera Lip Serum dan Lip Glass, RATU Hair Series dan LAUT Spa Series.Untuk maklumat lebih lanjut boleh ajukan pertanyaan pada pautan ini.

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan