Tahniah diucapkan kepada penyanyi dan komposer, Fynn Jamal yang telah selamat menimang cahaya matanya yang kedua selepas mengambil Bakti Arjuna Fitri sebagai anak angkatnya yang pertama.

Nama Diberi Sakti Kencana Fitri

Sebelum ini, murai.my pernah menyiarkan kisah serta imej bayi angkat kedua Fynn yang bakal diambil beliau dan suami. Hari ini, hasrat tersebut telah tercapai apabila anak angkat beliau yang kedua berjantina perempuan telah diberi nama Sakti Kencana Fitri

Kongsi Tips Dan Pengalaman Jadi Ibu Susuan

Walaupun bergelar ibu angkat, namun Fynn dan suami tetap menyayangi kedua – dua anaknya itu. Terdahulu, anak sulungnya (anak angkat) yang mesra disapa sebagai Juna telah disahkan Autisme.

Namun begitu, pasangan ini cukup tabah serta berkongsi pelbagai tips dan cara untuk membesarkan anak-anak autism. Kali ini, Fynn menerusi Instagram nya juga telah berkongsi cara menjadi susuan dan beliau turut membuat persiapan lebih dari dua bulan untuk menimang cahaya mata keduanya ini.

IKLAN

Dengan kehadiran Sakti ini, kami di murai.my mendoakan kebahagiaan Fynn sekeluarga dan dapat menjadi contoh terbaik kepada ibu bapa di luar sana.

Gambar Instagram Fynn Jamal 

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry