Baru-baru ini, Khai AF1 bersama isterinya, Rosma serta dua anaknya, telah bercuti ke London dan negara-negara Eropah seperti Amsterdam dan Paris. [murai.my] Apa yang menarik, pesawat mewah yang dinaiki mereka sekeluarga dengan kelas pertama Qatar Airways sememangnya bukan calang-calang harganya iaitu boleh mencecah RM25,000 seorang. [murai.my] Jika mereka berangkat 4 orang pergi dan balik, kos penerbangan sahaja dan habis hampir RM200,000. (hanya anggaran sahaja)

IKLAN

Harga Tiket Sehala Ke Amsterdam dengan menaiki Pesawat Qatar Airway

Memang bertuah badan jika dapat bercuti ke negara Eropah lagi-lagi bersama keluarga namun buat masa ini HangatMalaysia mampu tengok Khai sekeluarga sahajalah menikmati keindahan tempat-tempat menarik di sana antaranya mercu tanda Paris, Eiffel Tower. [murai.my] 

View this post on Instagram

❤️#KhaiRosma

A post shared by KHAI & ROSMA (@khai_rosma) on

Menerusi Instagram milik Khai dengan nama @khai_rosma, mereka menginap di sebuah hotel mewah yang terletak berhampiran dengan Lapangan Terbang iaitu Hilton Amsterdam Airport Schiphol. [murai.my] Untuk pengetahuan, hotel mewah  ini mempunyai beberapa kategori dengan perbezaan harga yang hampir cecah RM700 semalaman.

IKLAN

Selain itu, mereka juga menginap hotel bertaraf 5 binatang yang lain seperti Renaissance Amsterdam Hotel di mana harganya mencecah RM700 semalam.

Jika dilihat pada laman Instagram pasangan ini juga, memang penuh gambar dan video yang dikongsikan buat peminat tersayang mereka ketika berada di sana. [murai.my]

Rata-rata peminat pun turut sama teruja melihat keindahan tempat itu, ditambah pula dapat lihat gelagat Rosma yang rambang mata mahu membeli-belah barang jenama terkenal di sana.

Untuk pengetahuan, pasangan ini kini sibuk memasarkan produk Magic Slims dan Rosma kini sedang menunggu tarikh sesuai untuk melancarkan single barunya.