Terdahulu, penyanyi popular ini turut terpalit kontroversi yang sama. Namun baru-baru ini nama Khai Bahar sekali dikaitkan dengan gejala hubungan songsang apabila terdapat netizen telah memuat naik gambar penyanyi itu dengan seorang lelaki yang kononnya dikatakan bekas teman lelakinya.

Khai Bahar Gay?

Hangat diperkatakan apabila kes ini mula timbul semula. Ada yang mendakwa Khai sememangnya seorang gay, dan ada juga yang terkejut dengan gambar tersebut.

IKLAN

Berdasarkan gambar tersebut, terdapat pula netizen mengaku lelaki tersebut adalah bekas teman lelaki Khai dan merupakan sepupu kepada netizen itu.

Hanya Kawan

Namun begitu, Khai sebelum ini telah pun menjawab isu berkenaan berikutan terdapat juga sebuah video lama yang menunjukkan dia dan ‘teman lelaki’ nya itu tidak memakai baju.

Menurutnya, lelaki dalam gambar tersebut adalah rakannya, dan pada ketika itu mereka berada di rumah emak angkatnya, dan terdapat rakan-rakan lain. Kami di murai.my akan cuba mendapatkan maklum balas Khai Bahar mengenai gambar yang tersebar ini. Nantikan!