Peminat Bukan Islam Jatuh Hati Dengan Lagu Terbaru Khai Bahar

Mesti Baca

Tidak dinafikan sejak muncul dalam industri, nama Khai Bahar begitu menyerlah sekali. Sering kali diundang membuat persembahan, popularitinya juga mendadak naik sehingga turut ‘dilamar’ penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza untuk berduet bersama-sama menerusi lagu Cinta Syurga.

Peminat Bukan Islam Minati Khai Bahar

Terbaru, selepas Cinta Syurga, Khai kini tampil dengan single terbarunya iaitu Cahaya 114 dimana lagu dan liriknya telah ditulis oleh Azrul Azlan.

Lagu yang berkonsepkan pop ketuhanan ini menariknya lagi bukan sahaja digemari oleh peminat-peminatn Khai yang rata-ratanya melayu malah mereka yang bukan beragama Islam turut jatuh cinta akan alunan muzik dan vokal Khai menerusi Cahaya 114.

Terharu Dengan Khai

Bukan itu sahaja, hasil tinjauan kami mendapati vokal yang dimiliki Khai antara yang terbaik dalam kategori penyanyi lelaki sehingga berasa terharu selepas mendengar nyanyianya dalam lagu ini.

Tidak cukup dengan itu, ada yang mengharapkan lagu ini bakal dipersembahkan dalam Anugerah Nasyid akan datang. Syabas diucapkan!

Terkini

Baru Tahu! Watak Wonder Woman, Gal Gadot Ada Persamaan Dengan Puteri Diana

Wonder Woman, Gal Gadot diilhamkan oleh Puteri Diana. Persamaan antara Watak Superhero dan Puteri Yang Disayangi Melalui temubualnya secara virtual bersama...

Artikel Berkaitan