Susulan selepas memuat naik video saat isterinya, Datin Seri Nur Shahida sedang bersalin semalam, pengasas kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri tampil memohon maaf.

Hanya Berkongsi

Menurut Aliff di Instagram nya, dia tidak mempunyai niat lain selain daripada berkongsi pengorbanan insan yang bergelar ibu di saat melahirkan.

https://www.instagram.com/p/BkgqoT_HiPX/?taken-by=aliffsyukriterlajaklaris

IKLAN

“Saya tak boleh puaskan hati orang dan saya mohon maaf, jika ada yang tak suka apa-apa yang saya post sebelum ini. Niat saya nak berkongsi saat seorang ibu melahirkan anak dan betapa susahnya apa yang mereka lalui, supaya suami-suami lebih menghargai isteri yang melahirkan zuriat mereka,”

“Harap mana yang suka ambil secara positif, kalau yang suka fikir negatif ini baik tak payah tengok video saya sebab semua kisah saya”

Ramai Yang Tidak Bersetuju

Dalam perkembangan lain, ramai yang tidak bersetuju dengan tindakan usahawan itu memuat naik video seumpama itu termasuklah dari kalangan selebriti seperti Faizal Ismail dan Sharnaaz Ahmad.

Sebelum ini hasil tinjauan kami mendapati, akaun Aliff telah diletakkan dalam keadaan ‘peribadi’ sebelum meletakkannya sebagai umum sebentar tadi selepas teruk dikecam. Rasanya Aliff adalah selebriti pertama yang membuat video berkenaan bukan?

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry