Namakan sahaja Backstreets Boys, Nsync’,Westlife mahupun Spice Girls kumpulan terkenal era 90-an ini masih segar dalam ingatana malah kesemua mereka masih aktif dan turut membuat kemunculan semula! Tidak terkecuali boy band ini, 911 yang popular dengan single mereka seperti Don’t Make Me Wait, The Day We Find Love dan banyak lagi.

Spike Dawnbarn Kini Di Malaysia

911 yang dianggotai Lee Brennan, Jimmy Constable dan Simon ‘Spike; Dawbarn turut bersama-sama membuat kemunculan semula. Malah salah seorang ahli kumpulan ini, iaitu Spike kini berada di Malaysia selama 6 hari bagi menjalinkan kerjasama dengan penggiat muzik dan mereka yang sudi membuka ‘ruang’ menerusi syarikatnya, Alstar Music.

IKLAN

Berminat Untuk Bekerjsama Dengan As’ad Motawh

Spike ketika ditemui murai.my berkata, antara tujuan utama dia kembali ke Malaysia adalah untuk mencari bakat-bakat baharu untuk digilap di pentas antarabangsa terutamanya generasi muda. Tidak menolak penyanyi terkenal yang sudah sedia mencipta nama. Bagi Spike peluang ini diberikan buat sesiapa sahaja yang berminat dan berbakat besar.

Jelasnya lagi, dia seperti berminat untuk memberi ruang kepada penyanyi As’ad Motawh selepas mendengar akan kebolehan penyanyi remaja ini yang turut mencipta nama di kebanyakan negara seperti Singapura, Brunei dan Indonesia.

Tambahnya lagi, dia sudah berjumpa dengan bapa penyanyi ini dan mengharapkan peluang untuk bekerjasama. Sekiranya, As’ad menerima tawaran tersebut, kami percaya Justin Bieber Malaysia ini mampu setanding Yuna suatu hari nanti!