Sering menjadi pilihan sebagai penghias kulit majalah tersohor mahupun diundang barisan terdepan pertunjukan fesyen ternama. Tatkala melihat feed Instagram model satu ini, ternyata tidak jauh beza dengan penampilan Gigi Hadid atau pun Kendal Jenner. Tak ada yang terlihat istimewa, Maria Olympia terlihat seperti model muda lain-lain yang suka mempamerkan cara hidup yang penuh glamour!

Namun ternyata ada satu hal yang lebih istimewa dari fashionista satu ini. Maria Olympia bukannya orang biasa-biasa, beliau merupakan dari kerabat diraja Yunani.

Seperti yang dilaporkan oleh Pop Sugar, Olympia dikatakan antara Puteri Raja dengan penampilan paling seksi di dunia. Gadis 21 tahun ini merupakan anak pertama dari Putera Mahkota Yunani, Pavlos dan Puteri Yunani Marie-Chantal. Olympia pernah mendapat gelaran Princess of Greece and Denmark .

IKLAN
Raja Constantine II dan Ratu Anna-Marie of Denmark.

Datuknya dan nenek kepada Olympia adalah Raja Constantine II dan Ratu Anna-Marie of Denmark. Nak tahu lebih tentang model cantik ini? Lihat beberapa foto puteri raja Yunani ini seperti yang di rangkum dari akaun Instagramnya.

Selain menjadi sebahagian dari keluarga kerabat diraja, anak sulung dari 5 adik beradik ini menjadi model untuk berbagai jenama fesyen ternama di dunia.

Olympia ketika ini sedang menuntut pengajian di Parsons Scholl of Design di New York.

Olympia sedang menikmati waktu bersama bapanya, Putera Mahkota Pavlos dari Yunani.

Foto mesra Olympia bersama ibunya, Puteri Marie-Chantal.

Sebagai anak sulung, model 21 tahun ini juga sangat dekat dengan adik lelakinya Putera Constantine-Alexios.

Olympia terlihat begitu elegan saat mengenakan mahkota ini.

Penampilan Olympia saat menjadi model untuk majalan fesyen.