Kemelut diantara usahawan selebriti terkenal, Norjuma Habib Mohamed dan Fame Up Entertainment nampaknya masih belum selesai. Terdahulu pada awal Januari, pihak Fame Up Entertainment yang diterajui Zuriawati Zaidi selaku pengarah urusannya telah memfailkan satu tuntutan saman fitnah berkaitan penyebaran sebuah video fitnah sekitar Mac tahun lalu. Dalam video itu, plaintif (Zuriawati Zaidi) dituduh memiliki sebuah video skandal seks melibatkan dua individu kenamaan negara.

Pihak Aidijuma Memaafkan Fame Up Entertainment 

Terbaharu, Norjuma menerusi akaun Instagram nya telah memuat naik satu kenyataan bahawa pihaknya, Aidijuma telah menerima permohonan maaf dari pihak Fame Up Entertainment selepas syarikat itu dan sebuah lagi syarikat penyiaran swasta terkenal dikatakan telah memohon maaf atas segala tuduhan yang dibuat mereka sebelum ini. Malah pihak Aidijuma juga telah memaafkan segala tuduhan dan keterlanjuran kata yang diterima mereka.

IKLAN
View this post on Instagram

Kenyataan Media Aidijuma menerima permohonan maaf daripada Fame up . Ya Aidijuma Maafkan ! . Terima Kasih kerana akan mengadakan kenyataan media memohon minta maaf daripada Aidijuma atas segala tuduhan ,fitnah dan gangguan yang dibuat Fame Up dan team Astro selama ini . Terima Kasih kerana mengakui kesilapan diri. . Pihak Aidijuma berbesar jiwa untuk memaafkan segala kesilapan dan ketelanjuran kata yang dilakukan oleh Fame Up, Astro , Blog2 Media yang dikuasai oleh Suruhanjaya Komunikasi Multimedia (MCMC) . Kami berharap MCMC akan diterajui menteri baru yang lebih telus dan ikhlas untuk melindungi warga perniagaan & menjaga DATA RAKYAT dengan intergriti & telus pada masa depan . Aidijuma , TERIMA permohonan maaf yang telah dibuat daripada MCMC & FameUp & Astro atas segala keterlanjuran Media Digital terhadap kami selama ini. . Aidijuma memaafkan kamu secara terbuka . . Kami Maafkan. Aidijuma™️ #scarfwithsoul 01042019

A post shared by tudungbawal™️ (@aidijuma) on

Nafi Membuat Permohonan Maaf 

Namun begitu, dalam ruangan komen tersebut pihak Fame Up Entertainment tampil menafikan dakwaan bahawa kononnya mereka telah memohon maaf. Menurut Fame Up, kenyataan yang diberikan oleh pihak Aidijuma itu sama sekali tidak benar malah pihak mereka juga tidak pernah membuat permohonan maaf atas sebarang tuntutan. Tambahnya lagi, Fame Up mengharapkan mana-mana pihak tidak memanipulasikan segala fakta yang tidak benar. Dalam pada itu, murai.my difahamkan kes mahkamah melibatkan dua pihak ini masih lagi dijalankan.