Rasanya tidak terlambat untuk kami ucapkan tahniah buat pelakon baharu yang juga adik kepada Liana Rosli, Ahya Rosli yang selamat mendirikan rumah tangga dengan gadis pilihannya yang dikenali sebagai Shahirah. Ahya dan Shahirah telah dinikahkan pada Jumaat lalu di Bukit Kiara Equestrian dan kini sedang menikmati saat-saat bulan madu mereka.

Muat Naik Gambar Dalam Tab Mandi 

Namun begitu, posting terbaharu Ahya atau nama sebenarnya Ahya Ulumuddin Rosli di laman Instagram nya menimbulkan kecaman di kalangan pengikutnya. Gambar yang dimuatnaik model itu memperlihatkan dia sedang berendam di dalam sebuah tab mandi dalam keadaan separa bogel dimana menurutnya permintaan itu datang daripada isterinya sendiri.

Dikecam Hebat 

Rata-rata netizen yang mengikuti perkembangan pelakon itu mengecam tindakan Ahya yang memuatnaik gambar seumpama itu kerana memperlihatkan auratnya.

Malah tidak kurang juga yang menyelar tindakan Ahya seperti kurang bijak dan turut menyamakannya seperti perilaku kakaknya yang juga dikenali sebagai Kak KM. Terdahulu, Kak KM dikenali ramai kerana sering kali mempromosikan produknya dengan gaya yang mengghairahkan. Apa pendapat anda? Kongsikan dengan kami!

IKLAN