Semalam telah berlangsungnya majlis pelancaran portal gaya hidup muslim terkini, SalamToday yang bernaung di bawah SalamWeb, sebuah pelayar patuh syariah pertama di dunia.

Ziana Zain ‘Wajah Pertama’ SalamToday

Dalam majlis itu turut memperkenalkan penyanyi tersohor tanah air, Ziana Zain sebagai ‘penghias’ atau ikon digital yang pertama bagi portal tersebut. Selain Ziana, penyanyi Siti Sarah dan Noryn Aziz turut dijemput membuat persembahan.

IKLAN

Rata-rata peminat mungkin tertanya apakah faktor mahupun dorongan yang menyebabkan Ziana atau nama sebenarnya Siti Roziana binti Zain terpilih sebagai penghias portal ini. Menurut SalamToday sendiri, gaya kehidupannya yang serba sederhana, cekal dan pengalamannya yang cukup lama dalam industri sendiri telah mencetuskan inspirasi buat kebanyakan masyarakat khususnya muslim di luar sana antara faktor mengapa dia dipilih.

Fokus Pada Anak-Anak 

Perkembangan terbaharu mengenai pelantun yang terkenal dengan Madah Berhelah ini, baginya tiada apa yang berbeza meskipun kini bergelar sebagai ibu tunggal.

Menurut Ziana, dia sama sekali tidak rasa terbeban kerana sudah mendidik anak-anaknya untuk berdikari sejak mereka kecil lagi.Malah untuk perancangannnya kini, hanya anak-anak menjadi keutamaan dan nekad untuk bekerja keras demi mereka. Tahniah diucapkan buat Ziana dan SalamToday!