[GIVEAWAY] Aksi Brutal Keanu Reeves Dalam Filem John Wick: Chapter 3- Parabellum

1

Filem John Wick: Chapter 3—Parabellum bakal ditayangkan pada 16 Mei akan datang. Sekuel terbaru franchise yang dibintangi Keanu Reeves itu adalah salah satu yang paling dinantikan peminat filem. Dari trailernya boleh dijangka siri ketiga ini menawarkan adegan kekerasan dan konflik yang lebih mendalam dari filem sebelumnya.

Seperti yang tertera pada poster, siri ketiga ini juga diberi judul John Wick 3: Parabellum. Seperti yang dijelaskan Reeves sebelumnya, “parabellum” merupakan kata Latin dari “prepare for war” atau “mempersiapkan diri untuk perang.”

Difahamkan, judul tersebut dipilih karena filem John Wick 3 akan berurusan dengan perang berdarah yang terjadi antara John dengan dunia yang pernah menjadi sebahagian darinya.

Dipetik dari Screen Rant, Parabellum adalah sambungan langsung dari akhir filem Chapter 2 yang tergantung. Di filem ini, John akan menghadapi komuniti bawah tanah di mana dia pernah menjadi sebagiannya. Dia harus mempertahankan nyawanya dari High Table dan semua pembunuh yang ingin mendapatkan wang tebusan USD14 juta untuk kepalanya. Ini jelas adalah jaminan jika filem ini bakal menegangkan.

Selain Keanu Reeves, Parabellum juga turut dibintangi oleh bintang-bintang handalan, seperti Laurence Fishburne dan Ian Mcshane yang kembali memegang karakternya masing-masing. Halle Berry juga turut serta sebagai karakter baru bernama Sophie, seorang wanita yang ditemui John Wick di Timur Tengah.

IKLAN

Bagaimana,  adakah anda tertarik untuk menonton? Khas Untuk Peminat murai.my, pada Isnin, 13 Mei 2019, jam 9 malam bertempat di  TGV One Utama, kami ingin memberi 20 pembaca bertuah sepasang tiket tayangan perdana filem ini secara percuma!

Caranya anda hanya perlu lengkapkan butiran dan soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

Syarat Penyertan

  1. Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  2. Selepas menonton, kongsikan ulasan anda mengenai filem ini di sosial media dan tag murai.my beserta #HangatMalaysia ##JohnWick3MY dan  @tgvpictures
  3. Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif
  4. Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 13 Mei 2019
  5. Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan. Keputusan hakim adalah muktamad.
  6. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my melalui email anda.
  7. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  TGV One Utama pada 14 Mei bermula jam 8.20 malam hingga 8.50 malam.
  8. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 9 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  9. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry