Pada 1 Mei tahun lalu, bekas personaliti televisyen, Azrinaz Mazhar Hakim telah mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan hatinya, Fairos Khan Abdul Hamid dalam sebuah majlis yang diadakan di kediaman Azrinaz.

Sudah Hamil Enam Bulan 

Kini, dalam bulan yang serba gembira ini, Azrinaz turut berkongsi satu khabar gembira buat pengikutnya dimana dia telah mengumumkan sedang hamil. Menerusi laman Instagram nya, bekas pembaca berita ini memaklumkan bahawa kandungannya sudah pun mencecah usia enam bulan dan dijangka akan melahirkan cahaya mata ketiga nya itu pada September ini.

Berdoa Agar Kandungan Sihat 

Akui kehamilannya kali ini tidaklah semudah seperti 11 tahun yang lalu, Azrinaz mengharapkan agar kandungannya ini akan berada dalam keadaan sihat dan sempurna selain memanjatkan rasa syukur kerana dikberikan peluang dan rezeki untuk mempunyai zuriat bersama suami tercinta. Menerusi perkahwinan terdahulu bersama Sultan Brunei, Sultan Hassanal Bolkiah, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata iaitu Pengiran Muda Abdul Wakeel, 13 dan Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah, 11.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry