Minggu lalu, selebriti tanah air Dr Soo Winnci sekali lagi mengharumkan tanah air apabila berjaya mencatat dua rekod baharu dalam Malaysia Book Of Records sebagai Most Academic Degrees Achieved By A Beauty Queen” & “Most Academic Degrees Achieved By A Recording Artist”.

Ayda Jebat Buat Persembahan Dalam Pesawat AirAsia 

Terbaharu, selebriti verstail Ayda Jebat dikatakan akan turut mengikut jejak langkah yang sama apabila dia akan mencatat satu sejarah baharu industri muzik sebagai penghibur solo pertama Malaysia yang mengadakan persembahan di awan biru pada ketinggian 38,000 kaki.

IKLAN

Menurut sumber, Ayda yang juga bekas bintang Akademi Fantasia musim ke-9 ak akan mengadakan persembahan yang cukup unik itu bersempena dengan penganjuran Minggu Muzik Malaysia 2019 (MMM 2019).

Bakal Catat Dalam Malaysia Book Of Records 

Buat mereka yang akan menaiki penerbangan AirAsia dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA 2), Sepang menuju ke Kota Kinabalu, Sabah pada 8 Ogos depan pastinya beruntung dapat melihat persembahan dari Ayda selama setengah jam.

Malah persembahan itu juga bakal diiktiraf dalam Malaysia Book Of Records (MBOR) sebagai persembahan muzik secara langsung di paras tertinggi.