Usia 43 Tahun! 10 Foto Ameesha Patel Ini Seksinya Bak Usia 20an

105

Bintang Bollywood Ameesha Patel sudah semestinya bukan nama baru lagi dalam dunia hiburan di India. Banyak filem telah dibintanginya, salah satu yang tak pernah luput di ingatan adalah Kaho Naa Pyaar Hai pada tahun 2000 bersama Hrithik Roshan. Menjadi bintang yang terkenal, sememangnya membuatkan kehidupan peribadinya menjadi perhatian umum, termasuk soal percintaan.

Ameesha Patel sering dikaitkan bercinta dengan ramai lelaki, salah satunya seorang pengarah filem Vikram Bhatt. Meskipun pernah menjalin hubungan cinta, namun dirinya tak berfikir untuk bernikah. Bahkan pada usianya yang kini sudah memasuki 43 tahun, dia belum memikirkan soal pernikahan dan terus bahagia dengan statusnya yang masih single.

IKLAN

Walaubagaimanapun, dalam usianya begitu, Ameesha Patel masih terlihat cantik dan seksi malah nampak seperti remaja. Beberapa foto seksi Ameesha Patel ini telah membuktikan kejelitaannya tetap maintain. Lihat beberapa foto Ameesha ini seperti yang diambil Instagram rasminya di @ameeshapatel9.

Kredit Foto: Instagram @ameeshapatel9

Itulah 10 gambar artis Bollywood Ameesha Patel. Macam tak dimamah usia kan? Malah kecantikannya semakin bersinar-sinar!

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Komen Anda