Filem-filem Allahyarham Tan Sri P.Ramlee tidak dinafikan antara naskhah yang cukup agung dan masih diminati sehingga ke hari ini. Tengoklah seberapa kali mungkin, namun setiap kali menonton pasti kita akan masih terhibur dengan adegan-adegan yang dipaparkan.

Tayangan Filem P.Ramlee Di TGV Cinemas 

Sebelum ini, kita hanya dapat menonton filem-filem ini menerusi kaca televisyen namun pernahkah terdetik di fikiran anda untuk menonton filem-filem lakonan Allahyarham P.Ramlee di skrin besar pawagam? Percaya atau tidak, anda kini mampu merealisasikan impian tersebut! Ini kerana TGV Cinemas dengan bangganya membawa kembali 5 ikonik filem untuk ditayangkan bersempena dengan bulan Kemerdekaan ini.

IKLAN

Sempena Kempen The Gemilang Vibes

Menerusi kempen The Gemilang Vibes, selain dari 5 filem tersebut iaitu Anakku Sazali, Nujum Pak Belalang, Labu Labi, Ibu Mertuaku dan Madu Tiga, TGV turut menayangkan kembali filem-filem yang mendapat pujian ramai seperti Adiwiraku dan PASKAL.

Kesemua filem ini akan ditayangkan bermula 24 Ogos hingga 16 September ini.

Selain dari tayangan khas, kempen The Gemilang Vibes juga memperkenalkan beberapa promosi lain yang menanti ahli TGV MovieClub . Untuk maklumat lanjut layari laman web TGV Cinemas