Hairul Azreen Padam Komen Teguran Angkasawan Negara

Ini kerana, angkawasan negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor telah meninggalkan komen teguran yang beranggapan aksi sedemikian terlalu berisiko dan akan memberikan kesan negatif kepada tumbesaran kanak-kanak itu.

Mesti Baca

Nazmi Nordin Kongsi Pengalaman & Kesan Disuntik 2 Kali Vaksin

Sejak pengumuman kerajaan mengenai pemberian vaksin COVID-19 kepada seluruh rakyat Malaysia, pelbagai reaksi telah diberikan oleh mereka. Dr Nazmi Antara...

Patutlah Cantik! Selain Neelofa 10 Artis Wanita Ini Berdarah Kacukan

Mungkin ramai yang tidak tahu bahawa di Malaysia sebenarnya ramai artis wanita yang berdarah kacukan atau campuran dan kebanyakannya...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Suatu ketika dahulu, pelakon Hairul Azreen mencuri perhatian peminat dengan membiarkan anak sulung mereka, Yusuf Iskandar yang masih kecil ketika itu berdiri di atas tangan Hairul.

Angkasawan Negara Tegur Hairul 

Terbaru, aksi yang sama turut dilakukan kepada anak kedua mereka, Alisa Aisyah. Jika sebelum ini, ramai yang kagum dengan aksi tersebut kali ini berlainan pula kerana ianya telah mengundang kecaman netizen.

Ini kerana, angkawasan negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor telah meninggalkan komen teguran yang beranggapan aksi sedemikian terlalu berisiko dan akan memberikan kesan negatif kepada tumbesaran kanak-kanak itu.

Netizen Kecewa Dengan Sikap Hairul

Melihatkan pada komen itu, menurut netizen Hairul telah bertindak memadam komen teguran itu sehingga membuatkan ramai yang mula berasa hilang hormat dengan pelakon itu.

Rata-rata daripada netizen memberikan pendapat bahawa komen seperti itu seharusnya diambil sebagai contoh dan pengajaran terutama buat mereka yang baru sahaja bergelar ibubapa.

Terkini

Selain Nicholas Saputra, 4 Selebriti Kacak Indonesia Ini Memiliki Kemahiran Dalam Fotografi

Kebanyakkan daripada selebriti mempunyai hobi mereka sendiri selain daripada berlakon ataupun menyanyi. Menurut Fimela.com, berikut merupakan 5 selebriti Indonesia...

Artikel Berkaitan