Siapa saja yang tak kenal dengan jenama penjagaan diri popular di Malaysia, DASHING. Terbaru mereka telah menandatangani perjanjian kerjasama dengan kelab bola sepak Eropah yang terunggul; Juventus.

Rata-rata rakyat Malaysia pasti mengagumi kelab bola sepak ini. Manakan tidak, Juventus telah bangkit menjadi salah satu kelab yang terulung di dalam liga bola sepak Itali. Lagi-lagi kehadiran Cristiano Ronaldo dikatakan telah meningkatkan nama kelah ini  sejak bergabung tahun lalu.

Dengan kelebihan pemain-pemain yang berbakat tinggi dan dikagumi oleh seluruh peminat bola sepak di serata dunia, Juventus sejak 122 tahun yang lalu sehingga kini telah berjaya mempertahankan tradisi kejuaraannya.

IKLAN

DASHING & JUVENTUS

Apa persaman DASHING dan JUVENTUS sebenarnya? Seperti yang dijelaskan oleh  ketua Eksekutif Wipro Unza Malaysia En. Krishnamurthy Sriram, bola sepak merupakan sebahagian besar daripada kehidupan lelaki rakyat Malaysia.

Setiap pemain Juventus melambangkan semangat sepasukan, kebersediaan untuk saling menyokong juga kreativiti yang tinggi untuk menggapai kemenangan – kualiti yang sama dengan Jejaka DASHING

Kredit Foto: Daniele Badolato – Juventus FC Juventus FC via Getty Images

Tambahnya lagi, dengan adanya kerjasama ini, DASHING bakal membawa keajaiban kepada kelab bola sepak Juventus yang sangat dikagumi, dan menjadikannya tersedia untuk peminat-peminat tegar di Malaysia melalui rangkaian produk dandanan lelaki. Ini menjadikannya satu permulaan baharu dalam sejarah 25 tahun DASHING sebagai jenama penjagaan peribadi pilihan unggul untuk jejaka Malaysia. Ini juga merupakan gabungan dua juara yang tidak boleh dipertikaikan- Juventus dan DASHING.

Kerjasama ini bakal menjamin Kelab Juventus akan lebih mesra bersama peminat dalam arenanya melalui pemasaran produk yang berjenama bersama yang akan dilancarkan pada tahun 2020. Pada masa yang sama, DASHING turut menawarkan pelanggannya dengan pengalaman yang tidak dapat dilupakan selari dengan perkembangan semasa dan sejarah milik Bianconeri.

Selain kempen pengiklanan dan promosi publisiti menyeluruh 360 darjah, kerjasama ini akan menyaksikan pelancaran pelbagai rangkaian penjagaan peribadi lelaki kolaberasi DASHING bersama Juventus pada Mac 2020.

Ianya merangkumi produk seperti semburan wangian, deodoran, sabun mandian badan dan penjagaan rambut. Produk- produk edisi terhad ini akan dijual dengan POSM yang dihiasi Bersama jersi rasmi pasukan hitam dan putih di seluruh kedai dalam negara.

DASHING Bakal Bawa 6 Pemenang Bertuah Ke Italy Untuk Bertemu Pemain Juventus

Stadium Allianz

DASHING juga akan memilih 6 orang pemenang bertuah untuk merasai pengalaman hebat bola sepak yang tidak ternilai berpeluang mengeksplorasi bandar Turin di mana para peminat ini boleh menyaksikan pasukan mereka secara langsung di Stadium Allianz – tuan rumah Juventus dan bersua muka bersama pemain-pemain idola mereka.