Bagaikan diulit mimpi! Itulah perasaan yang digambarkan oleh selebriti dan usahawan terkenal, Noor Neelofa Mohd Noor atau lebih dikenali sebagai Neelofa tatkala menerima tawaran untuk bekerjasama dengan sebuah jenama fesyen antarabangsa terkenal Giuseppe Zanotti.

Neelofa Teruja 

Menurut Neelofa, dia tidak menyangka bahawa jenama kasut yang dipakainya sejak awal pembabitan di dalam industri suatu ketika dahulu menyatakan keinginan mereka untuk menghasilkan kasut edisi istimewa bersempena namanya untuk pasaran.

IKLAN

Antara sebab kerana ingin bekerjasama, dedah Neelofa pengasas jenama tersebut berkata dia mempunyai aura tersendiri secara tidak langsung pujian tersebut memberikan satu penghormatan buatnya.

Kongsi Neelofa, sebelum ini dia telah ke butik jenama itu di Milan bersempena dengan sebuah pertunjukan fesyen di Milan awal tahun ini. Malah bagaikan rezeki buatnya, pengasas jenama tersebut, Zanotti secara kebetulan turut berada disitu dan mereka sempat berbual beberapa perkara termasuklah minat Neelofa pada rekaan kasut jenamanya.

“Pertama kali saya berjumpa dengan Giuseppe Zanotti ketika hadir ke pertunjukan fesyen di Milan awal tahun ini. Waktu saya pergi presentation di showroom Giuseppe Zanotti, tak tahu pula Mr Zanotti ada disitu. Saya sempat menyapa Mr Zanotti dan berkongsi dengannya mengenai minat saya pada semua rekaan kasutnya.

Kemudian saya balik ke KL. Selepas beberapa bulan saya terima tawaran daripada mereka yang menyatakan mahu atau tidak saya berkolaborasi dengan Giuseppe Zanotti. Saya macam “Biar betul?” dan minta team saya yang hadir ke sesi perbincangan itu sebab sangkaan awal saya mungkin perkara lain yang mahu mereka bincang. Yalah, macam tak percaya pun ada kan?

Hinggalah selepas semua perbincangan, mereka mengesahkan untuk bekerjaasa dalam rekaan koleksi istimewa ini bersama Giuseppe Zanotti”

Ketika ditemui Murai.my dalam majlis pengenalan dua koleksi kasut khas Giuseppe Zanotti buat Neelofa baru-baru ini, ianya turut dihadiri rakan-rakan selebriti yang lain seperti Jihan Muse, Elfira Loy, Nora Danish dan ramai lagi.

Dua Koleksi Neelofa Kini Di Pasaran 

Sebagai info, selebriti-selebriti ini juga merupakan penggemar dan pelanggan setia jenama ini kerana memperakui akan keselesaan dan mutu penghasilannya yang cukup kemas dan sempurna.

Dua koleksi kasut tersebut “Dazzling Liza for Neelofa” dan “Mirror Liza for Neelofa” kini mula dijual di butik berkenaan di Pavilion yang berharga RM9,790 dan RM3,890 untuk setiap koleksi.

Lebih membanggakan, Neelofa merupakan artis pertama di Malaysia dan kedua di Asia yang berkolaborasi bersama Giuseppe Zanotti.

IKLAN