Lihat Beberapa Petunjuk Dalam Trailer Rasmi ‘Wonder Woman 1984’ (2020)

Tidak seperti filem-filem lain yang hanya menunjukkan sedikit babak sebagai trailer mereka, bagi WW1984 beberapa petunjuk besar dapat dilihat sehingga membuatkan peminat terkejut dan teruja dengan pengenalan tersebut.

289

Pada Ahad lalu di Brazil Comic-Con (CCXP), pihak Warner Bros secara rasminya telah menayangkan trailer pertama sekual Wonder Woman yang dijangka akan ditayangkan pada Jun 2020.

Petunjuk Besar Dalam Trailer Wonder Woman 1984 

Menariknya mengenai filem kedua puteri Diana ini, ianya tidak meletakkan angka 2 mahupun ringkasan tajuk kecil selepasnya, sebaliknya filem itu akan dinamakan sebagai Wonder Woman 1984. Tidak seperti filem-filem lain yang hanya menunjukkan sedikit babak sebagai trailer mereka, bagi WW1984 beberapa petunjuk besar dapat dilihat sehingga membuatkan peminat terkejut dan teruja dengan pengenalan tersebut.

Steve Trevor Kini Kembali 

Manakan tidak, sebelum ini peminat sedia maklum bahawa teman lelaki Diana, Steve Trevor (Chris Pine) telah mati dalam sebuah insiden letupan kapal terbang disaat mahu selamatkan penduduk bumi. Namun dalam WW1984, Steve kini kembali setelah 60 tahun berlalu dan wajahnya juga tidak dimamah usia sekaligus mengandaikan watak Steve akan terus dikembangkan.

Punyai Kostum Baru 

Selain itu, dalam sekual ini juga Wonder Woman mempunyai sepersalinan kostum yang baru berwarna emas! Jika dibandingkan di dalam komik, kali pertama Wonder Woman memakai kostum ini adalah di dalam isu 3 : Kingdom Come yang diterbitkan pada tahun 1996. Selain kebal, kostum ini juga membolehkan Diana mempunyai kelebihan untuk terbang.

IKLAN

Berpaut Pada Kilat 

Akhir sekali petunjuk yang ketara dilihat adalah Diana mampu terbang di angkasa dengan berpaut pada cemeti di panahan kilat. Ini bukanlah sesuatu yang mengejutkan kerana buat anda yang tidak tahu, ibu kandung Diana, Hippolyta yang merupakan Ratu Amazon telah berkahwin dengan Zeus, seorang dewa Greek.

Dengan segala petunjuk yang diberi, ramai peminat percaya filem ini bakal menjadi filem terhebat 2020 apatah bakal bersaing dengan filem solo wanita pertama Marvel, Black Widow.