Sebelum ini penyanyi, pelakon dan pengacara terkenal Elly Mazlein telah meluahkan hasrat untuk melangsungkan hari bahagia nya dengan penuh meriah dan besar-besaran.

Majlis Serba Meriah! 

Malah empunya nama sebenar Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi, 39 ini menganggap perkahwinan terdahulu hanya buat dirinya dan apa sahaja yang tidak pernah dirasainya akan cuba direalisasikan kelak. Buktinya, semalam Elly telah sah bergelar tunang kepada pasangannya yang merupakan seorang guru, Mohamad Azlan, 29 di dalam sebuah majlis yang cukup meriah dengan dihadiri lebih dari 200 orang tetamu terdiri daripada ahli keluarga serta sahabat terdekat kedua-dua belah pihak.

IKLAN

Majlis yang diadakan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur itu memperlihatkan Elly kelihatan cukup cantik dengan menggayakan busana berwarna hijau pastel rekaan pereka fesyen terkenal, Jimmy Couture.

Majlis tersebut disempurnakan dengan acara menyarungkan cincin di jari manis selebriti verstail itu oleh ibu Azlan, Zaiton Abdullah. Sebelum itu, Elly menarik perhatian para tetamu apabila masuk ke dalam dewan dengan gayanya persis karakter filem terkenal, Marry Poppins.

Bakal Dedahkan Wajah Suami Pada 17 Januari 

Mengenai wajah lelaki yang berpaut di hatinya, Elly bakal dedahkan pada majlis berinai yang dijangka berlangsung pada 17 Januari tahun hadapan.

Terdahulu menerusi perkahwinannya bersama bekas suami, Azmi Hatta pada 9 November 2014 mereka dikurniakan seorang anak perempuan, Putri Sara Sefhia.