Bercakap mengenai program realiti TV, Running Man (RM) sudah pasti tidak lekang dari gelak tawa tatkala menontonnya. Malah RM bukan sahaja popular di Asia, malah turut menjadi rancangan kegemaran seluruh dunia.

Produksi Beri Petunjuk 

Seperti kebiasaan pada setiap kali episod baharu berlangsung, pasti akan ada selebriti jemputan. Bukan sahaja di Korea, malah selebriti antarabangsa turut dijemput memeriahkan program itu. Antara selebriti Hollywood yang pernah sertai RM adalah Tom Cruise, Henry Cavill dan Simon Pegg. Terbaru, produksi RM telah memberi petunjuk bahawa pada episod akan datang sekali lagi bakal disertai oleh selebriti Hollywood.

IKLAN

Bintang 6 Underground Sertai RM 

Selebriti yang dimaksudkan adalah bintang filem Netflix terbaru, “6 Underground” yang dilakonkan oleh Ryan Reynolds, Mélanie Laurent dan Adria Arjona.Jika sebelum ini ianya hanya spekulasi, namun pihak produksi telah pun mengesahkan pembabitan pelakon-pelakon Hollywood ini menerusi trailer episod akan datang yang ditayangkan selama 45 saat.

Dengan kemunculan bintang Hollywood ini, ramai yang sudah tidak sabar menanti dan berasa teruja untuk menonton RM yang dijangka akan ditayangkan pada 22 Disember ini.