Baru-baru ini, selebriti sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA telah menggemparkan industri hiburan dengan bertindak membakar minyak wangi pemberian Dato Seri Vida serta turut mengeluarkan kata-kata kesat terhadap usahawan itu.

Cik B ‘Balas Balik’ 

Dalam rakaman video yang dikongsi Azwan di laman Twitter nya,dia turut memerli Vida dan dua arwah anaknya yang terkorban dalam tragedi kebakaran tujuh tahun yang lalu. Dek kerana video tersebut, Vida berasa sedih dengan penghinaan tersebut serta mencetuskan kemarahan dikalangan warga net akibat sikap Azwan yang dianggap mereka agak keterlaluan.

IKLAN

Terbaru, anak perempuan Vida iaitu Cik B telah memuat naik video gelagat spontan nya menari di aplikasi TikTok. Menariknya mengenai video tersebut, Cik B atau nama sebenarnya Edlynn Zamilleen Muhammad Amin, 15 telah menggunakan suara ‘makian’ Azwan sebagai latar belakang muzik tariannya yang mencuit hati para pengguna laman Twitter.

Harap Diva AA Dapatkan Rawatan 

Di kesempatan itu, Cik B turut memberi sindiran kepada pengacara tersebut yang beranggapan bahawa dia seperti mempunyai penyakit mental yang dikenali ‘narcissistic disorder’.

Biarpun begitu, Cik B berkata perkongsian itu bukanlah untuk membencinya sebaliknya mengharapkan agar Azwan segera mendapatkan rawatan dari pakar. Terdahulu, isu ini timbul gara-gara Azwan meminta bayaran di atas kemunculannya di dalam program Cik B Vaganza Food Fest di Johor Bahru, baru-baru ini.