Biarpun terus dikecam dengan netizen, usahawan kosmetik terkenal Nur Sajat Kamaruzzaman tetap berkongsi beberapa foto dan video ketika sedang mengerjakan ibadah umrah di Tanah Suci Mekah.

Menangis Cium Kaabah 

Terbaru, Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzaman sekali lagi berkongsi beberapa kenangannya di sana termasuklah beberapa sedutan video di laman Insta Story miliknya. Dalam video tersebut, kelihatan Sajat yang mengenakan jubah wanita dan bertudung sedang menangis sambil mencium Kaabah.

Menerusi foto yang dikongsi pula, Sajat turut menitipkan kapsyen memohon keampunan Allah atas segala dosa yang dilakukannya sebelum ini. Namun, menerusi carian Murai.my mendapati usahawan itu masih lagi menutup ruangan komen.

IKLAN

Sudah Pulang Ke Tanah Air 

Dalam perkembangan lain, difahamkan rombongan Sajat sudah tiba di tanah air dan dijangka akan membuat kenyataan bersama media dalam masa terdekat. Sejak minggu lalu, hangat memperkatakan mengenai etika Sajat yang berpakaian seperti wanita ketika mengerjakan umrah biarpun mendaftar sebagai seorang lelaki.

Dek kerana tindakannya,ramai yang mengecam dan mengundang kemarahan netizen yang disifatkan mereka seperti mencemari agama Islam.