Filem Kontroversi ‘DUA GARIS BIRU’ Boleh Ditonton Secara Percuma Di IFLIX

423

Filem kontroversi dan meraih banyak anugerah berprestij, DUA GARIS BIRU, lakonan pelakon muda Zara JKT48 dan Angga Yunada akan di tayangkan pada 5 Mac di platform iflix secara PERCUMA!

Selepas filem ini meletup dan box-office di Indonesia, serta raih 2.5 juta penonton, filem ini ditayangkan di Malaysia pada Oktober 2019. Rata-rata penonton memuji filem ini kerana jalan cerita yang senang difahami, dan mempunyai banyak pengajaran khas buat remaja pada masa kini.

Filem trending di Indonesia dan Malaysia ini sehingga kini masih menjadi bahan bualan anak muda. Sehingga kini, antara perbualan mereka adalah masih belum sempat menonton sepenuhnya flem Dua Garis Biru.

IKLAN

Sinopsis Ringkas

Filem ini mengisahkan kisah penjalanan hidup dan percintaan seorang gadis remaja bernama Dara (lakonan Zara JKT48) dan Bima lakonan (Angga Yunanda). Filem ini banyak menekankan tentang persefahaman dan kejujuran dalam perhubungan dan pengajaran yang boleh diperolehi antaranya hubungan bersama keluarga, rasa tanggungjawab dan paling utama adalah penting untuk menekankan pendidikan seks dikalangan remaja

Kepada penonton yang masih belum tonton, save the date 5 Mac ini bersama iflix!