Selepas Nurul Hidayah, Caprice Pula Dikecam Jumpa Menteri

Sehingga kini, di media sosial nama Caprice hangat diperkatakan selain ada diantara mereka menuntut pelantun BAL ini memberikan penjelasan lanjut selain memohon maaf secara terbuka kepada rakyat Malaysia.

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Baru-baru ini, anak kepada Presiden UMNO Dato’ Seri Ahmad Zahid Hamidi, Datuk Nurul Hidayah telah dikecam oleh warganet kononnya telah melanggar perintah kawalan pergerakan (PKP) selepas berjumpa dengan Timbalan Menteri Alam Sekitar dan Air Ahmad Masrizal Muhammad yang diambil di Putrajaya baru-baru ini.

Nurul Cabar Netizen Buat Laporan Polis 

Malah selepas dikecam, Nurul turut mencabar pihak yang mengkritiknya atas dakwaan melanggar PKP membuat laporan polis terhadapnya.

“Semua ini boleh dibuat melalui video call (panggilan video),”

Nurul Hidayah kemudian membalas dengan berkata: “Reportlah (laporlah) polis tak payah komen sini. Saya sedia bagi keterangan dari saya. Saya cabar”.

Caprice Adakan Pertemuan Dengan Menteri Kesihatan 

Terbaru, penyanyi Rap Caprice turut menjadi mangsa kecaman orang ramai selepas dia telah mengadakan pertemuan dengan Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba bagi memohon maaf. Pertemuan itu dibuat Caprice kerana dia dikatakan telah memuat naik kenyataan seolah-olah menyindir Menteri Kesihatan itu mengenai ‘500 negara di dunia’.

Netizen Anggap Caprice Ingkar 

Bagaimanapun, pertemuan itu menimbulkan rasa kurang senang dikalangan netizen kerana beranggapan Caprice turut ingkar dengan PKP.

Rata-rata netizen beranggapan penyanyi rap itu boleh memohon maaf menerusi panggilan video selain turut memberi contoh Yang di-Pertuan Agong dan Perdana Menteri mengadakan perbincangan isu negara secara atas talian.

Sehingga kini, di media sosial nama Caprice hangat diperkatakan selain ada diantara mereka menuntut pelantun BAL ini memberikan penjelasan lanjut selain memohon maaf secara terbuka kepada rakyat Malaysia.

Terkini

Ingat Lagi Penyanyi Shajiri? Kini Bergelar Usahawan & Berkongsi Tips Untuk Menjana Pendapatan

Anda masih ingat dengan penyanyi Kumpulan KGB yang pernah popular dengan lagu 'Orang Kita' dan 'Hadirlah Kasih' Shajiri? Shajiri...

Artikel Berkaitan