Dua episod terakhir yang bersiaran, drama korea popular “It’s Okay to Not Be Okay” telah berjaya menambat hati penonton. Sejak episod ketiga, kisah “It’s Okay to Not Be Okay” telah difokuskan pada Sungjin City, yang merupakan kampung halaman Moon Kang Tae (Kim Soo Hyun) dan Go Moon Young (Seo Ye Ji).

Dipetik dari Soompi, episod ketiga yang baru disiarkan bermula dengan saat Go Moon Young datang ke Hospital Mental OK di mana Moon Kang Tae bekerja. Walaupun Moon Kang Tae terus berusaha menghindarinya, Go Moon Young tetap menghampirinya dengan agresif.

IKLAN

Go Moon Young tidak segan masuk ke bilik persalinan kakitangan hospital, sehingga dia mengejutkan Moon Kang Tae yang sedang menukar pakaiannya. Kerana malu tidak berbaju di hadapan seorang gadis, Moon Kang Tae cuba mengusir Go Moon Young dari bilik.

Moon Kang Tae tidak selesa kerana perutnya yang sasa atau abs nya disentuh. Lebih-lebih lagi Go Moon Young memandangnya dengan pandangan nafsu. Justeru Moon Kang Tae terus berusaha menghalau Go Moon Young dari bilik.

Selepas bersiaran, adegan ini sudah cukup untuk menarik perhatian ramai peminat. Ada di antara mereka yang berpendapat bahawa Seo Ye Ji sangat beruntung kerana dapat menyentuh abs Kim Soo Hyun. Namun ada yang menganggap adegan ini melucukan.

“Ketika tangan Ye Ji berada di dada Soo Hyun, itu membuatku tertawa. Bahkan dia mengejarnya tetapi tangannya masih di dadanya. Itu tangan yang bernasib baik,” tulis seorang netizen

“Saya sangat menyukainya, pemandangan ini sangat lucu dan comel,” tambah netizen lain.

“Dia sangat lucu,” kata netter lain. “Ya Tuhan, Moon Young yang bertuah,” kata netizen lain.

IKLAN