Pengarah dan penerbit tersohor, Karan Johar dilaporkan tertekan kerana banyak komen negatif yang menyerangnya setelah kematian Sushant Singh Rajput. Pengarah Kuch Kuch Hota Hai ini diserang dengan komen-komen negatif kerana didakwa menjadi penyebab Sushant mengakhiri hidupnya.

Tapi akhirnya terkantoi, kerana Karan Johar sebenarnya dilihat turut serta dalam pesta meraikan ulang tahun Neetu Singh. Malah foto-foto dia berpesta menjadi tular di media sosial. Rata-rata netizen menuduh dia berbohong kepada semua.

Kononnya Karan Johar Kemurungan

Kononnya baru-baru ini, keadaan Karan Johar merisaukan ramai orang. Berdasarkan pengakuan salah seorang rakannya, lelaki berusia 48 tahun itu terus menangis. Dia merasa bersalah kerana ramai orang terdekatnya telah diserang, termasuk anak kembarnya yang diancam bunuh setelah kematian Sushant.

“Karan tidak BeRADA dalam keadaan baik untuk berbicara. Dia kelihatan seperti seseorang yang diserang oleh takdir. Itu bukan pengalaman yang menyenangkan untuk berbicara dengan Karan. Dia menangis ketika kami memanggilnya. Dia terus menangis dan bertanya apa yang dia ada lakukan sehingga anda mendapat semua ini. Saya takut dengan keadaan Karan, “kata seorang rakan Karan Johar yang dipetik dari Bollywood Hungama.

Tidak lama selepas pengakuan itu, foto-foto Karan Johar beredar ketika menghadiri majlis sambutan ulang tahun ibu Ranbir Kapoor, Neetu Singh yang ke-62. Karan dilihat di tengah-tengah keluarga Kapoor yang sedang mengadakan pesta. Keadaan ini bertentangan dengan pengakuan seorang rakan Karan Johar yang kelihatan menunjukkan keadaannya yang begitu membimbangkan.

IKLAN

Tiba-tiba, muat naik Neetu Singh banyak dikomen oleh netizen. Dipetik dari Pinkvilla, banyak netizen menyebut Karan Johar sebagai pembohong dan munafik. Mereka juga meragui keadaan Karan Johar yang dianggap tertekan.

“Adakah Karan Johar benar-benar dalam keadaan buruk? jadi bagaimana dia boleh menghadiri pesta itu semalam di rumah Neetu? Betapa bodohnya #KaranJohar,” kata seorang netizen.

Seperti diketahui, Karan Johar menjadi individu yang diserang paling ramai setelah kematian Sushant. Orang ramai menganggap Karan sebagai ikon nepotisme Bollywood yang dikatakan menjadi penyebab kematian Sushant Singh Rajput. Tidak hairanlah jika begitu ramai orang menyalahkan Karan Johar.

IKLAN