Melihatkan pada pasangan Beckham, iaitu David dan Victoria siapa sangka mereka mempunyai anak-anak yang sudah meningkat dewasa.

Brooklyn Telah Bertunang

Ini termasuklah keluarga Beckham bakal menerima kehadiran orang baharu tidak lama lagi apabila anak pasangan itu, Brooklyn Beckham melangsungkan pertunangan dengan gadis pilihannya, Nicola Peltz. Menurut sumber antarabangsa, hubungan Brookyln dan Nicola mula ‘dihidu’ pada awal Januari yang lalu.

IKLAN

Menerusi laman Instagram nya, Brooklyn begitu gembira dengan pertunangan tersebut dan berjanji akan menjadi suami dan seorang bapa yang terbaik suatu hari kelak selepas melamar kekasihnya itu dua minggu yang lalu. Mengenai Nicola, Murai.my kongsikan beberapa info mengenai gadis yang bertuah ini yang bakal menjadi sebahagian keluarga besar Beckham.

Nicola Anak Jutawan! 

Sebagai info, Nicola merupakan pelakon Amerika yang mula mencuri tumpuan ketika menjayakan watak sebagai Katara pada tahun 2010 dalam filem The Last Airbender. Pada tahun 2013 hingga 2015 pula, dia memegang watak Bradley Martin di dalam drama bersiri Bates Motel. Untuk yang tidak tahu, Nicola pernah menjalin hubungan cinta bersama adik model terkenal Gigi Hadid iaitu Anwar Hadid.

Malah Nicola sendiri merupakan anak kepada jutawan Nelson Peltz dan model,Claudia Heffner.