Kebetulan? Poster Lagu Siti Nordiana & Ifa Raziah Hampir Sama

Juga menggunakan konsep bunga Mawar, bezanya pada poster itu adalah posisi bunga Mawar pada kedua-dua penyanyi popular itu.

Mesti Baca

Menerusi hantaran di laman Instagram miliknya, penyanyi Siti Nordiana Alias atau lebih mesra disapa sebagai Nana telah mengumumkan single terbaharunya bakal diperdengarkan secara rasmi pada Jumaat ini (17 Julai 2020).

Ajak Peminat Tukar Gambar Profil

Single tersebut yang berjudul Angkara merupakan ciptaan komposer Ahmad Fedtri Yahya dan Sharon Paul. Merancakkan lagi promosi lagu tersebut, Nana telah mengajak peminatnya untuk sama-sama menukar gambar profil Instagram mereka dengan gambar poster Angkara.

Poster Sama Seperti Ifa Raziahย 

Namun begitu, terdapat pula dakwaan daripada segelintir peminat yang beranggapan poster lagu Nana itu meniru rekaan dan konsep poster lagu penyanyi Ifa Raziah yang berjudul Terus Terang.

Juga menggunakan konsep bunga Mawar, bezanya pada poster itu adalah posisi bunga Mawar pada kedua-dua penyanyi popular itu. Biarpun begitu, ada diantara mereka menganggap ianya adalah kebetulan semata-mata. Sebagai rekod, single Terus Terang telah dilancarkan sekitar tahun 2016 yang juga merupakan duet bersama Lawa Nie Geng.

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan