Ratu rock negara, Ella Aminuddin meluahkan rasa bangga dengan pencapaian anak didiknya, Aina Abdul yang semakin popular dan mendapat tempat di dalam industri seni.

Percaya Dengan Bakat Aina 

Menurut Ella, dia turut gembira dengan pencapaian Aina kerana percaya dengan bakat yang ada padanya selama ini. Malah dalam pada itu, Ella juga mendedahkan dia sememangnya tidak salah memilih Aina sebagai protege nya ketika menyertai program realiti Mentor suatu ketika dahulu.

‘Saya happy sangat, saya tidur malam pun tak lena kerana tak sangka she can really prove herself sampai ke sini. Because I believe, dia boleh. She can sing very well, Allah anugerahkan dia suara yang baik dan dia tidak buta dengan muzik.”

“So far apa yang dia buat ini Alhamdulillah. Mungkin masa yang akan menentukan dia akan jadi bagaimana suatu hari nanti, Saya memang berbangga dengannya katanya kepada Murai.my

IKLAN

Tidak Puas Dengar Suara Aina 

Ketika ditanya mengenai kemungkinan Ella akan berduet dengannya, pelantun Gemilang itu tidak menolak akan berduet bersama Aina suatu hari nanti, namun memberikan saranan agar Aina dapat memfokuskan nyanyian solo nya terlebih dahulu.

“Idea untuk berduet itu adalah sangat bagus. Tapi saya rasa buat masa ini, dia belum perlu untuk berduet dengan mana-mana penyanyi. Mungkin dia boleh pergi dulu sebab saya sendiri rasa macam nak sangat dengar suara dia, dia nak nyanyi lagu apa di samping gaya yang agak menarik. Alhamdulillah hari ini dia dapat buktikan yang orang dapat terima dia, sedapnya nyanyian dia dan bagusnya lagu dia.”

Malah Ella sendiri mempunyai beberapa lagu kegemaran Aina termasuk lagu nyanyian semula yang telah dimuatnaik di laman YouTube nya seperti lagu dendangan asal Rihanna.

Ella ditemui Murai.my di sidang media majlis pelancaran program terbaharu Astro Warna, The Masked Singer di De.Wan, The Linc, Kuala Lumpur pada petang Selasa yang mana dia bersama 8 selebriti lain akan bertindak sebagai juri tetap mengadili 12 peserta misteri terdiri daripada penyanyi,pelakon, pengacara dan tokoh sukan.

The Masked Singer akan mula bersiaran pada 18 September 2020 pada setiap jumaat jam 9 malam di saluran Astro Warna (CH127).

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry