Peminat sekali lagi kecewa apabila pihak Warner Bros. mengumumkan filem yang juga sekual ,Wonder Woman 1984 (WW84) sekali lagi ditangguhkan tayangannya.

Tangguh Pada 25 Disember 2020 

Filem yang sudah beberapa kali ditangguhkan tarikh tayangannya dikhabarkan bakal ditayangkan pada 2 Oktober ini. Namun ketika beberapa minggu sahaja lagi tarikh tersebut dinanti-nantikan, pihak produksi mengambil langkah terakhir dengan menangguhkannya pada 25 Disember 2020. Keputusan itu dibuat disebabkan penularan wabak COVID-19 di seluruh dunia yang sehingga ke hari ini mencatat penambahan angka mangsa nya.

IKLAN

The Flash Bakal Jadi Filem ‘Epik’ 

Dalam perkembangan lain, pengarah filem The Flash iaitu Barbara Muschietti memberi petunjuk bahawa filem yang bakal ditayangkan pada tahun 2022 ini bakal memulakan semula ‘DC Extended Universe’ tanpa melupakan segala-galanya yang asal.

Filem solo The Flash ini juga menyaksikan Ezra Miller dikekalkan sebagai adiwira itu dan Barbara sendiri menjanjikan ianya bakal menjadi sebuah filem yang cukup menarik dan epik. Bukan sahaja bakal memperlihatkan Ben Affleck sebagai Batman, dengan kebolehan yang dimiliki oleh The Flash, filem ini juga akan menampilkan lebih banyak watak DC kelak.