“Macam Ada Baby Bump”- Gambar Terkini Siti Nurhaliza Buat Peminat Teruja

Biarpun Siti tidak berkongsi mahupun mengesahkan sebarang spekulasi, peminat menghormati prinsipnya dan menanti-nantikan pengumuman daripada pihak Siti sekiranya benar mengenai khabar gembira tersebut.

Mesti Baca

Sejak beberapa minggu yang lalu, pelbagai spekulasi bertiup kencang di media sosial mengenai penyanyi kesayangan ramai, Dato Sri Siti Nurhaliza yang dikatakan sedang hamil anak keduanya.

Kelihatan ‘Baby Bump’ ? 

via Instagram Say Shazril

Terbaru, seperti menguatkan spekulasi ramai beberapa foto terkini Siti termasuklah bersama personaliti media sosial, Dr Say Shazril baru-baru ini memperlihatkannya sedang berbadan dua.

via Instagram Say Shazril

Menerusi perkongsian Dr. Say, dia meluahkan rasa teruja apabila dijemput ke kediaman Siti dan suami, Datuk Seri Khalid Jiwa. Di kesempatan itu, mereka turut merakamkan foto bersama sebagai tanda kenangan.

via Instagram Say Shazril

Hormat Prinsip Siti 

Dalam pada itu, rata-rata peminat membanjiri ruangan komen Instagram Dr. Say yang gembira melihat foto terkini Siti malah dalam masa yang sama mendoakan kesihatannya. Biarpun Siti tidak berkongsi mahupun mengesahkan sebarang spekulasi, peminat menghormati prinsipnya dan menanti-nantikan pengumuman daripada pihak Siti sekiranya benar mengenai khabar gembira tersebut.

Terdahulu, Murai.my melaporkan  terdapat dakwaan peminat mengenai hantaran foto pelantun 7 Nasihat itu yang memperlihatkan seolah-olah dia sedang hamil. Malah menguatkan lagi dakwaan berkenaan, kononnya Siti tidak terbabit dalam sebuah program realiti sebagai salah seorang juri adalah kerana ingin berehat dan menumpukan pada kandungannya.

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan