Menerusi hantaran di laman Twitter, penyanyi Hael Husaini mengesahkan bahawa Nabila Razali akan kembali semula menyanyikan lagunya sendiri, Peluang Kedua di pentas Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35) yang dijadualkan pada 7 Februari 2021.

Keadaan Nabila Bertambah Baik 

Menurut Hael yang juga komposer lagu itu bersama MFMF, keadaan Nabila sudah bertambah baik dan dia turut yakin bahawa rakannya itu sudah bersedia untuk membuat persembahan kelak.

IKLAN

“Dia sudah bersedia. Alhamdulillah menurut doktor keadaanya juga semakin baik” kata Hael ketika ditemui Murai.my di majlis pelancaran lagu Lara di The Chow Kit Ormond Hotel Kuala Lumpur petang Selasa

Doakan Kejayaan Nabila 

Dalam pada itu, Hael turut mengucapkan selamat maju jaya buat Nabila yang pertama kalinya akan membuat persembahan dalam AJL dan dalam masa yang sama peminat juga mendoakan kejayaan Hael yang mempunyai tiga buah lagu ciptaannya tersenarai sebagai 12 lagu AJL termasuk sebuah lagu nyanyiannya sendiri berjudul Hati.

Terdahulu, Nabila mengumumkan penarikan dirinya daripada bertanding dalam Separuh Akhir Muzik-Muzik 35 (SFMM35) selepas dinasihatkan oleh doktor untuk berehat berikutan keadaan kesihatannya yang tidak mengizinkan.