Ingat Lagi ‘Rrama’ Dalam Cicak Man 2? Kini Tamara Berusia 46 Tahun & Bakal Terima Menantu

Mesti Baca

Masih ingat lagi dengan pelakon sinetron popular di era 90an, Tamara Bleszynski? Kalau anda tak ingat, dulu aktres cantik ini pernah muncul dalam filem Cicak Man 2 pada tahun 2008. Tamara memegang watak sebagai Rrama, yang diupah oleh Professor Klon lakonan Datuk Aznil Nawawi untuk menjadi pembunuh.

Selain itu, Tamara terkenal menerusi sinetron berjudul Hikmah yang bersiaran pada bulan Ramadan. Di Malaysia, drama  ini ditayangkan di Astro Ria dan musim 2-3 di Astro Prima dan Astro Oasis pada tahun 2004-2006.

Siapa sangka, wanita ini kini sudah mencecah usia 46 tahun namun wajahnya seperti tak di mamah usia. Masih cantik dan jelita, ini beberapa foto terkini Tamara.

malah Tamara kini bakal menerima menantu.

Foto: Instagram Tamara Bleszynski

Foto: Instagram Tamara Bleszynski

Foto: Instagram Tamara Bleszynski

Foto: Instagram Tamara Bleszynski

Bakal Terima Menantu

Baru-baru ini, anak lelakinya, Teuku Rassya, 22, terbuka mengenai kisah cintanya. Diketahui bahawa Rassya memuat naik foto kekasihnya secara terbuka dia akaun Instagram @clecleisln.

View this post on Instagram

A post shared by Teuku Rassya I P. (@teukurassya)

IKLANRassya mendedahkan reaksi ibunya ketika dia menjalinkan dengan wanita pilihannya. Malah, Rassya mengakui bahawa dia serius dan ingin berkahwin dengan segera.

Namun, dia masih memikirkan beberapa aspek lain seperti karier hingga hal kewangan.

“Ya, saya menginginkannya secepat mungkin. Tetapi, tentu kita mesti bersedia dari semua aspek, bukan? Contohnya kerja, kewangan, mental juga. “Saya pasti ingin memastikan kami berdua bersedia,” sambung Teuku Rassya.

Pelakon dan penyanyi itu mendedahkan bahawa dia sering berkongsi perasaan kepada ayah dan ibunya. Keluarga juga selalu menyokong keputusan Rassya dalam memilih wanita untuk menemani hidupnya. Ditanya mengenai nasihat ibu bapa, Rassya mengatakan bahawa keluarga sering mengingatkannya akan hal-hal baik.

Rassya merupakan anak hasil daripada perkahwinan Tamara dengan  Teuku Rafly Pasya namun bercerai pada tahun 2007. Kemudian Tamara menjalin hubungan dengan Mike Lewis pada tahun 2009 dan berkahwin pada tahun 2010. Malangnya, perkahwinan mereka berakhir pada tahun kedua. Hingga akhirnya bercerai secara rasmi pada 28 Mei 2012.

Terkini

Ini Nasihat Kris Jenner Terhadap Kim Kardashian Selepas Penceraian Dengan Kanye West

Ibu kepada Kim Kardashian, Kris Jenner memberikan nasihat berikutan penceraian anak perempuannya , Kim Kardashian dengan Kanye West. Anak-Anak Menjadi...

Artikel Berkaitan