Bayangkan jika anda memilki sebuah lori yang diubah suai menjadi rumah mewah dan dibawa melancong ke serata dunia. Sememangnya ia boleh menjadi kenyataan apabila sebuah syarikat automotif terkenal Anderson Mobile Estate mengeluarkan lori terbarunya bernama The Heat sebesar rumah dua tingkat. Ia datang dengan dapur yang lengkap, bilik tidur utama, shower room, lobi, dan tandas mewah.

Ia biasanya disewakan kepada eksekutif perniagaan atau digunakan pada set filem sebagai bilik persalinan. Dengan lantai marmar dan perabot buatan kulit mewah, lori ini bukan sahaja cantik malah ia selamat. Ia dilengkapi dengan pengawasan yang ketat dengan meletakkan video CCTV dari semua sudut.

Treler mewah ini juga mempunyai dapur yang lengkap dengan anak kapal untuk menyediakan perkidmatan pemandu dan penyediaan makanan. Wow! mungkin lori ini menjadi idaman setiap orang kerana anda boleh membawa rumah mewah anda ke mana-mana sahaja.

IKLAN

Jom lihat gambar-gambar hiasan dalam bagi lori mewah ini.

the-heat-mobile-estate-8 022 002 005 the-heat-mobile-estate-3 the-heat-mobile-estate-5 007 the-heat-mobile-estate-4 header-home-2