Fathia Latiff Persoalkan Gambar Tun M Tiada di Galeri Petronas

Mesti Baca

Masih Bebas & Dituduh Bersembunyi, Nur Sajat Beri Respon Mengejutkan!

Ketika semua media arus perdana melaporkan bahawa usahawan, Nur Sajat diburu Jabatan Agama Islam Selangor (Jais), lain pula berlaku...

Cardi B Kongsi Dedah Alasan Nekad Buat Pembedahan Plastik

Cardi B menyatakan bahawa beliau berasa sangat yakin setelah menjalani pembedahan plastik. Rapper wanita yang menjalani prosedur implan payudara...

Menyelerakan! Elyana Kini Jalankan Perniagaan Berasaskan Sambal Masakan

Meskipun rata-rata peminat sedia maklum bahawa penyanyi Elyana merupakan seorang pesakit kanser yang kini telah berada di tahap empat,...

Anda mesti ingat lagi, sebelum ini pelakon popular Fathia Latiff mengadakan sesi temubual bersama Tun M yang berlangsung selama 45 minit membincangkan isu-isu negara menerusi media sosial.

Graduan jurusan undang-undang ini telah mendapat kririkan orang ramai selepas dia mencelah percakapan Tun M dan bertanyakan maksud whistleblower yang tidak difahaminya. Pun begitu, ramai juga mempertahankan pelakon itu kerana usaha beraninya mencuba yang terbaik.

https://www.youtube.com/watch?v=UwpziJCBJ7M

Fathia Jadi Perhatian Semula

Terbaru, sekali lagi Fathia mencetuskan kontroversi selepas dia memuatnaik gambar bersama Tun M di Instagram dengan menulis kapsyen meluahkan rasa kecewa selepas berkunjung ke Galeri Petronas yang terletak di bangunan berkembar KLCC.

Fatiya merasakan pemimpin negara yang dihormati seperti Tun M seolah-olah tidak dihargai dengan hilang gambarnya di Galeri tersebut.

Sedih bila seorang tokoh yang kami sayang, yang pernah jaga negara, tak dihargai. Seorang pahlawan moden yang pernah mengharumkan nama negara satu ketika dahulu dengan pembinaan Petronas Tower, namun dalam galeri petronas, tidak ada gambar beliau. Adakah gambar beliau diturunkan?

Walaubagaimanapun, gambar di Instagram tersebut telah dipadamkan serta merta oleh Fatiya sendiri kerana mungkin isu sebegini agak sensitif untuk diluahkan kepada umum. Rata-rata netizen sempat meninggalkan komen meluahkan rasa bimbang dengan tindakan artis bersuara lantang ini.

Terkini

Ingat Lagi Penyanyi Shajiri? Kini Bergelar Usahawan & Berkongsi Tips Untuk Menjana Pendapatan

Anda masih ingat dengan penyanyi Kumpulan KGB yang pernah popular dengan lagu 'Orang Kita' dan 'Hadirlah Kasih' Shajiri? Shajiri...

Artikel Berkaitan