Henry Cavill, pelakon berusia 34 tahun yang menjadi pelakon utama untuk filem Superman berjudul Man of Steel ini masih memukau setiap peminat-peminat beliau. Cavill yang sering berlakon untuk filem aksi dipilih untuk memegang watak sebagai Superman dalam filem Batman VS Superman.

Pada tahun 2017 yang lalu, Cavill juga memegang watak sebagai Superman bersama Gal Gadot, Ben Affleck dan Ray Fisher. Lakonan Cavill yang sangat memukau dapat memegang serta menjiwai watak Superman dengan baik sekali.

IKLAN

Berita terkini yang mengejutkan beliau adalah dikhabarkan beliau sudah meninggal dunia baru-baru ini. Beliau yang sangat terkejut terus memuat naik gambar selfie beliau dengan reaksi yang terkejut di Instagram beliau pada 5 Mac 2018, Cavill menyatakan bahawa di laman web Wikipedia menunjukkan beliau sudah meninggal dunia semenjak 3 Mac 2018. Namun, ruangan tentang kematian beliau di laman web Wikipedia telah dipadam oleh pihak Wikipedia.

murai.my berharap selepas ini mana-mana pihak yang mendapat berita kematian seseorang, mohon mendapatkan kepastian yang jelas dari pihak keluarga si mati sebelum membuat andaian. Ini kerana hal kematian ini sangat sensitif untuk semua orang.