Kepada mereka yang lahir pada 90-an, ini adalah filem kita! Jika anda masih ingat sekitar 2004, filem The Incredibles di bawah PIXAR telah pun ditayangkan. Dimana ianya mengisarkan mengenai kehidupan keluarga superhero, Bob ataupun Mr Incredibles bersama-sama isteri, Helen yang juga Elastic girl dan anak-anak mereka, Violet, Dash dan Jack Jack.

Penantian 14 Tahun Terubat

Kini, selepas 14 tahun, Incredibles 2 ditayangkan semula dengan menyaksikan sekuel filem ini yang ternyata mengubat rindu dan penantian yang cukup berbaloi! Masih lagi menampilkan kesemua watak terdahulu, kali ini kami rasakan Incredibles jauh lebih hebat dari filemnya yang pertama dan setiap watak juga telah diceritakan dengan baik. Jika tahun lepas kami letakkan filem Coco sebagai filem animasi terbaik, barangkali tahun ini Incredibles 2 menjadi pilihan murai.my !

Sinopsis Incredibles 2

Filem yang diarahkan oleh Brad Bird kini kembali! Masih lagi mengisahkan mengenai keluarga Bob Parr, namun kali ini anda bakal menyaksikan tumpuan yang diberikan pada Jack Jack yang cukup menghiburkan!

Malah jika sebelum ini isteri Bob, Helen atau Elastic Girl hanya menjadi suri rumah, kali ini tugas melawan penjahat baru, The Underminer telah diambil alih oleh Helen. Pastikan filem ini menjadi salah satu dalam senarai mesti tonton anda dalam tahun 2018.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry