Pereka Fesyen Berbakat Ini Diberi Kepercayaan Jahit Busana Sultan & Tengku Ampuan Pahang

Mesti Baca

Januari yang cukup bermakna buat Pahang apabila beberapa peristiwa bersejarah melibatkan institusi diraja Pahang telah manis dicoret. Semalam juga menyaksikan Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah Almarhum Sultan Iskandar telah dimasyhurkan sebagai Tengku Ampuan Pahang dan anakanda nya, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Al-Sultan Abdullah sebagai Tengku Mahkota Pahang yang baharu.Terdahulu, Sultan Pahang, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah Ibni Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in telah dilantik sebagai Yang Di-Pertuan Agong ke-16 menggantikan Sultan Muhammad V, yang meletakkan jawatan sebagai YDP Agong pada 6 Januari lepas.

Busana Diraja Dapat Sentuhan Rizalman 

Dalam pada itu, tular di media sosial yang memperkatakan mengenai gambar-gambar keluarga diraja Sultan Pahang yang dilihat begitu segak dan cantik menggayakan persalinan masing-masing. Untuk yang tidak tahu, busana diraja ini telah mendapat sentuhan dari pereka fesyen terkenal, Datuk Rizalman Ibrahim.

Menerusi laman Instagram nya, Rizalman telah berkongsi beberapa gambar yang baginya satu peluang dan kenangan yang begitu berharga apabila diberi peluang untuk menjadi tukang jahit diraja buat keluarga diraja ini.

Bagaikan Mimpi

Luah Rizalman lagi, tidak pernah terlintas di hatinya untuk diberikan peluang yang begitu besar seperti ini serta dapat merakamkan gambar bersama. Merafak sembah setinggi-tinggi tahniah buat keluarga diraja Pahang atas pemasyhuran tersebut!

Terkini

Justin Bieber Dedah Kesukaran Ketika Awal Perkahwinan Bersama Hailey Baldwin

Justin Bieber membuat pendedahan betapa sukarnya ketika tahun pertama perkahwinannya bersama isteri, Hailey Baldwin. Tahun Yang Sangat Sukar Melalui temubualnya bersama...

Artikel Berkaitan