Malam tadi, pereka fesyen tersohor tanah air, Dato’ Rizalman Ibrahim telah mengadakan majlis pertunjukan fesyen yang diadakan di Chin Woo Hall, Kuala Lumpur.

Bertemakan Diraja Inggeris 

Pertunjukan fesyen itu diadakan bersempena kolaborasi Rizalman dengan sebuah jenama atas talian terkenal, Zalora.

Majlis yang penuh dengan glam itu benar-benar mencuri perhatian kerana menampilkan tema diraja Inggeris yang jarang sekali ditampilkan dalam mana-mana acara tanah air. Menariknya lagi, rata-rata tetamu yang hadir turut menggayakan busana ala Inggeris tersendiri dan Rizalman sendiri turut menjadi raja pada malam itu.

IKLAN

Permaisuri Agong Dan Kerabat Diraja Pahang Antara Senarai Tetamu

Dalam majlis itu, ramai selebriti dan tetamu VVIP dijemput bagi menyaksikan koleksi Rizalman terbaharu.

View this post on Instagram

dengan lafaz Bismmillahirrahmannirrahim… saya Rizalman Ibrahim ingin menyatakan setinggi2 penghargaan pada DYMM RPA di atas perkenan Tuanku mencemar Duli serta pada semua tetamu lain yang hadir khususnya pada acara semalam serta pada mereka di luar sana yg tidak putus2 memberi sokongan amnya. Tidak dapat saya nafikan kepenatan, kesungguhan serta kejayaan acara semalam adalah di atas penat lelah saya serta di dokongi oleh pihak2 yang lain yang telah sama2 berdiri susah dan senang terutamanya segala kakitangan ‘istana’ serta Zalora Malaysia yang tidak putus2 memberi kepercayaan. Segala wang ringgit, air mata serta keringat yang telah saya laburkan menjadi suatu kenangan yang tidak ternilai. Maka hanya pada Allah saja saya panjatkan kesyukoran ini kerana dengan limpah kurniaNya sahaja saya masih lagi berdiri teguh mempamerkan ZatNya yang di limpahi ke atas saya sebagai hamba yang bukan hanya menyembah malah bersujud kepadaNya sebagai Maha Pencipta . . . #rizalmanforzalora 2019🇬🇧 . . . video by @aizatrush frm @the.affiliates

A post shared by rizalman71 (@rizalman71) on

Antara kenamaan yang dilihat hadir adalah Duli Yang Teramat Mulia Permaisuri Agong, Tunku Hajah Azizah Aminah Maimunah Iskandariah binti Almarhum Al- Mutawakkil Alallah Sultan Iskandar Al-Haj dan kerabat-kerabat diraja Pahang, selebriti pula terdiri daripada Neelofa, Ziana Zain, Izara Aishah, Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya, Datin Nina Juren, Marsha dan ramai lagi.

Rata-rata pengikut The Royal Tailor itu memuji koleksi-koleksi dan tema yang ditampilkan pada tahun ini. Tahniah buat Dato’ Rizalman!

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry