Pernahkah anda mendengar atau melihat cerita tentang bagaimana seseorang tidak sengaja mendapat foto atau video sebuah penampakan hantu. Banyak yang beranggapan bahawa hal ini boleh terjadi karena roh dianggap sebagai cahaya oleh ramai orang, dan kebetulan sebuah kamera menangkap cahaya.

Sama seperti yang disampaikan dalam filem seram dari pengarah Lars Klecberg yang berjudul Polaroid ini. Filem yang bakal ditayangkan di Malaysia pada 23 Mei 2019 ini menceritakan tentang seorang gadis di sekolah bernama Bird Fitcher (Kathryn Prescott) yang tidak sengaja menjumpai sebuah kamera polaroid vintage yang penuh dengan misteri.

Seiring berjalannya waktu, Fitcher sedar bahawa sesiapapun yang pernah difotokan oleh kamera tua itu akan menemui kematian. Ternyata, kamera polaroid ini merekam kisah masa lalu yang kelam dan menghantui hidup wanita tersebut.

Bagaimana,  adakah anda tertarik untuk menonton? Khas Untuk Peminat murai.my, pada 21 Mei 2019, Jam 9 malam bertempat di  TGV Cinemas Sunway Pyramid, kami ingin memberi 20 pembaca bertuah sepasang tiket tayangan perdana filem ini secara percuma!

Caranya anda hanya perlu lengkapkan butiran dan soalan berikut untuk melayakkan diri anda dipilih sebagai pemenang.

IKLAN

Syarat Penyertan

  1. Like Facebook murai.my, follow Instagram @hangatmalaysia dan twitter @hangatmalaysia
  2. Selepas menonton, kongsikan ulasan anda mengenai filem ini di sosial media dan tag murai.my beserta #HangatMalaysia #PolaroidMY @tgvpictures
  3. Anda dikehendaki mengisi butir-butir diri anda dan menjawab soalan bersama slogan kreatif
  4. Peraduan ini hanya sah dari sekarang hingga 20 Mei 2019
  5. Seorang hanya boleh menghantar satu penyertaan.Keputusan hakim adalah muktamad.
  6. Pemenang akan dihubungi pihak murai.my melalui pesanan mesej di nombor telefon anda.
  7. Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem tayangan pratonton filem di  TGV Cinemas Sunway Pyramid pada 21 Mei bermula jam 8.20 malam hingga 8.50 malam.
  8. Sebarang kelewatan tuntutan tiket selepas jam 9 malam TIDAK AKAN DILAYAN
  9. Sebarang ketidakhadiran perlu dimaklumkan secepat mungkin.
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry