Selepas Dwayne Johnson atau lebih dikenali sebagai The Rock menjadi bintang WWE pertama terbabit dalam franchise filem terkenal, Fast & Furious kali ini seorang rakannya akan turut terbabit dalam rangkaian terbaharu filem itu.

Bakal Berlakon Dalam Fast Furious 9

Bintang yang dimaksudkan adalah John Cena,42. Menerusi laman Twitter nya baru-baru ini, Cena telah berkongsi khabar gembira dimana dia telah mengesahkan akan terbabit dalam filem ‘Fast & Furious 9’. Sebagai info, sekual ataupun prekual filem itu dijangka akan berada di pawagam seluruh dunia pada pada 22 Mei 2020 dan Cena akan turut memulakan penggambarannya tidak lama lagi.

IKLAN

The Rock Tidak Akan Terbabit 

Teruja menjadi sebahagian daripada filem aksi itu, menurut Cena ianya merupakan satu penghargaan dapat terbabit dalam filem itu apatah lagi selama hampir 20 tahun Fast & Furious sentiasa mendapat tempat dikalangan peminat.

Bagaimanapun dalam siri ke-9 filem itu, The Rock dikatakan tidak akan terbabit biarpun filem ke-8 filem itu yang menampilkan dirinya bersama Jason Statham berjudul Hobbs & Shaw akan ditayangkan pada Ogos ini.