Sebelum ini antara nama-nama yang dikatakan bakal memegang watak sebagai James Bond dalam filem akan datang adalah Henry Golding dan Lashana LynchMalah Lashana turut menguatkan dakwaan kononnya bakal menjadi James Bond wanita pertama.

Daniel Craig Masih Kekal

Namun, kini segala-galanya terjawab apabila spekulasi tersebut ternyata hanya sekadar khabar angin kerana Ejen 007 akan datang masih mengekalkan pelakonnya terdahulu iaitu Daniel Craig. Sebelum ini, laporan antarabangsa mendakwa filem Spectre pada tahun 2015 merupakan lakonan Daniel yang terakhir. Biarpun begitu, filem James Bond kali ini benar-benar merupakan lakonan terakhir Daniel sebagai Ejen 007 selepas menggalas lakonan tersebut menerusi dua buah siri filem ini terdahulu.

No Time To Die Ditayangkan Pada April 2020

Bukan hanya mengumumkan pelakon, malah tajuk filem James yang akan ditayangkan pada April 2020 turut diumumkan. James Bond : No Time To Die bakal menjadi sekual seterusnya bagi filem James Bond yang ke-25. Selain Daniel, antara barisan pelakon No Time To Die adalah Lea Seydoux, Naomie Harris, Ben Whishaw dan Ralph Fiennes. Manakala Rami Malek akan memegang watak sebagai penjahat.

Terdahulu, sebuah letupan telah berlaku sekitar Jun yang mana telah mencederakan beberapa orang krew petugas di Studio Pinewood dan Daniel pula dilaporkan cedera pada kakinya ketika sedang melakukan aksi lagak ngeri di Jamaica sehingga menyebabkan buku lali terpaksa menjalani pembedahan.

IKLAN
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry