Mengejutkan! Itulah antara komen-komen dari peminat dan sahabat kepada pelakon verstail, Amyza Adnan selepas berkongsi khabar berita yang menyedihkan mengenai suaminya,Khairil Idzhar Md Nazir yang diserang angin ahmar.

Fokus Pada Suami

Perkongsian yang dibuat Amyza di laman Instagram sebentar tadi turut memohon maaf kepada semua pihak yang pernah menggunakan khidmatnya sebagai seorang pelakon dan pengacara kerana tidak dapat berkongsi aktiviti perjalanan seninya itu kerana ingin memfokuskan pada suaminya yang sedang jatuh sakit.

IKLAN

Dedikasi Ucapan Sempena Ulangtahun Perkahwinan 

View this post on Instagram

kak kaaia minta maaf kepada semua clients yg kak kaaia buat emcee for dinner,event,wedding and also to productions,bukan tak nak share all my activities tu kat instagram,and bukan pilih bulu,tetapi sebenarnya skrg ni ada lagi penting untuk kak kaaia focus,iaitu my husband,dia stroke. inshallah ..one fine day i will share keje2 emcee and shooting tu . ❤❤❤ Happy anniversary suami ku sayang, semoga allah pegang hati ini untuk tidak berpaling,untuk tidak lelah menjaga,memanja,menyayangi,mencintai b. walaupon b stroke,doa love tetap b suami dan ayah kepada anak2 love di dunia dan sehingga ke jannah nanti. dan…. terima kasih untuk lagu nyanyian baby . ni lagu masa kita bercinta kannnn. tq nyanyi kan lagu and record lagu ni for me. ❤

A post shared by KAAIA (@amyzaaznankaaia) on

Di kesempatan itu, bersempena dengan ulangtahun perkahwinan mereka yang ke -16 tahun. Amyza turut mendedikasikan ucapan khas but suaminya yang tercinta. Luah pelakon itu,kesetiaan dan sayangnya kepada Khairil tidak akan pernah pudar meskipun suaminya akan ditakdirkan lumpuh.

Malah dia turut berterima kasih kepada suami kerana berkesempatan untuk menyanyikan lagu istimewa mereka sejak awal perkenalan sebagai hadiah untuk ulangtahun perkahwinan mereka.

“Semoga Allah pegang hati ini untuk tidak berpaling,untuk tidak lelah menjaga,memanja,menyayangi,mencintai b. walaupon b stroke,doa love tetap b suami dan ayah kepada anak-anak love di dunia dan sehingga ke jannah nanti. dan.. terima kasih untuk lagu nyanyian baby. ini lagu masa kita bercinta kannnn. thank you nyanyi kan lagu and record lagu ini for me.”

Rata-rata peminat membanjiri ruangan komen Amyza dengan doa untuk kesihatan suaminya selain mendoakan kebahagiaan rumahtangga mereka hingga ke akhir hayat. Amyza dan Khairil telah mendirikan rumahtangga sekitar tahun 2004 dan pasangan ini dikurniakan dua orang cahaya mata, Andre Mikhail,13 dan Andrian Adam,11.

Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

IKLAN

Komen Anda