Menjelang Ramadan yang dinanti-nantikan ini, ramai yang telah membuat rancangan dan temujanji tahunan untuk berbuka puasa bersama keluarga dan rakan-rakan tersayang. Dengan perlanjutan penguatkuasaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) sehingga 9 Jun 2020, cawangan-cawangan F&B termasuk pihak hotel telahpun menyediakan promosi Ramadan bagi anda berbuka puasa di mana sahaja anda berada.

Di bulan Ramadan ini kami ingin kongsikan senarai hotel dan restoran di Negeri Selangor yang menyediakan perkhidmatan penghantaran makanan dan pandu-lalu sepanjang tempoh PKPB ini. Terdapat pelbagai jenis juadah makanan dan minuman untuk dipilih pada harga yang sangat berbaloi! Inilah masanya untuk anda mengambil pengalaman gastro- pelancongan sambil berada dalam keselesaan rumah anda. Jadi, duduk di rumah dan nantikan sajian berbuka dari restoran kegemaran anda.

Promosi Ramadhan bagi Hotel dan Pusat Konvensyen di Negeri Selangor. Nikmati hidangan lazat dari restoran-restoran dan hotel terkemuka di Selangor. Di bawah adalah senarai bagi hotel-hotel yang menyediakan promosi perkhidmatan penghantaran makanan atau pandu lalu bagi anda menjamu selera sewaktu berbuka puasa.

IKLAN

1) Concorde Hotel Shah Alam
2) Best Western i-City Shah Alam
3) Grand Bluewave Hotel Shah Alam
4) De Palma Hotel Shah Alam
5) Shah Alam Convention Centre (SACC)
6) Premiere Klang Hotel
7) Amverton Golf Cove, Resort
8) Sheraton Petaling Jaya Hotel
9) Armada Hotel Petaling Jaya
10) Hilton Petaling Jaya
11) Royale Chulan, The Curve Petaling Jaya
12) Crystal Crown Hotel Petaling Jaya
13) One World Hotel Petaling Jaya
14) Eastin Hotel Petaling Jaya
15) Ibis Styles Kuala Lumpur Sri Damansara
16) De Palma Hotel, Ampang
17) Mövenpick Hotel and Convention Centre KLIA
18) Sama Sama Hotel KLIA
19) Cyberview Resort & Spa
20) Palm Garden Hotel IOI Resort
21) Hotel Seri Malaysia Bagan Lalang
22) Holiday Villa Hotel & Conference Centre Subang
23) The Saujana Hotel
24) Dorsett Grand Subang
25) Empire Hotel Subang
26) Sunway Resort Hotel

Untuk informasi lanjut serta senarai komprehensif bagi penyedia perkhidmatan yang lain, sila layari laman sesawang rasmi Tourism Selangor di Selangor.Travel.