Selepas kurang dari seminggu membuat kejutan dengan mengumumkan single terbaharu mereka, kumpulan penyanyi wanita Korea popular iaitu Blackpink sekali lagi membuat kejutan dengan memuat naik empat poster terbaharu.

Poster Buat Peminat Tak Sabar

Kejutan yang dibuat di laman Instagram rasmi Blackpink itu memperlihatkan setiap daripada poster tersebut menampilkan kesemua anggota kumpulan Blackpink iaitu Jennie, Lisa, Jisoo dan Rose.

IKLAN

Menariknya lagi, keempat-empat penyanyi ini tampil dengan pakaian masing-masing dalam versi yang ‘lit’ sekaligus memberi bayangan bahawa single yang bakal diperdengarkan pada 26 Jun ini bakal berada dalam versi yang sama seperti hits terdahulu, Ddu-Ddu-Ddu dan Kill This Love.

Lancar Rancangan Realiti Pertama 

Dalam perkembangan lain, Blackpink turut mengumumkan mereka sudah melancarkan rancangan realiti pertama mereka. Rancangan yang kini boleh ditonton di saluran YouTube rasmi mereka ini akan menunjukkan aksi-aksi spontan dan beberapa pendedahan yang jarang dilihat. Ini termasuklah gambaran mengenai lagu terbaharu mereka kelak!