Isu ‘kekwat’ memang tak boleh lari pada seseorang artis selepas menjadi terkenal. Yang lebih mengejutkan ada diantara isu ‘kekwat’ ini terpalit pada beberapa artis yang baru menempa nama dalam industri musik termasuklah Naim Daniel.

Tidak Sempat Membalas Teks

Menjawab dakwaan netizen yang mengatakan beliau semakin ‘kekwat’ seperti sukar untuk dihubungi, teks tidak dibalas selepas menjadi juara Anugerah Juara Lagu-34 (AJL), Naim menjelaskan bahawa beliau sebenarnya memang susah untuk dihubungi, kadangkala tidak sempat untuk membalas semua teks yang dihantar kepadanya.

IKLAN

“Sebenarnya kalau contact dengan saya sendiri memang susah. Tak reti nak reply. Bukan nak kekwat. Kadang mama call pun tak angkat. Silap Naim pulak dah baca teks tu tapi terlepas untuk reply teks tadi. Kalau betul saya lupa diri lepas AJL rasanya dah macam-macam jadi “- Jelas Naim

Tidak Mampu Penuhi Kehendak Orang

Naim Daniel mengakui bahawa beliau tidak mampu untuk memenuhi kehendak semua orang sekelilingnya. Tetapi selagi beliau boleh buat, beliau akan lakukan sedaya upaya.

via Astro

Naim Daniel ditemui Murai.my di majlis sidang media filem TV terbaharu “Aku, Bunga” pada petang Selasa. Selain Naim Daniel, pelakon Ben Amir dan Bunga Isme turut digandingkan bersama dalam filem televisyen ini. “Aku, Bunga” bakal menemui peminat di Astro First Eksklusif ( saluran 480) mulai 13 Ogos ini. Untuk pilihan alternatif, filem televisyen (FTV) ini juga boleh didapati di platform On Demand.