Memang Kagum! Ini Syarat Yang Ditetapkan Oleh Haqiem Rusli Untuk Berlakon

Mesti Baca

Penyanyi dan komposer terkenal ini mula menjadi perhatian selepas menyertai pertandingan nyanyian cilik Idola Kecil musim pertama pada tahun 2008 dan berjaya menjadi naib juara.

Pada masa itu dia baru berusia 10 tahun dan siapa sangka kini Haqiem Rusli mempunyai kelompok penyokong yang ramai sehingga dia merangkul Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH2020) dan Anugerah MeleTOP (AME2020).

Namun di sebalik kejayaannya itu, Haqiem pernah menyuarakan hasratnya untukterjun dalam dunia lakonan. Namun dia telah menetapkan syarat seiring dengan prinsip hidupnya.

Dalam sebuah wawancara Haqiem dan Harian Metro baru-baru ini, hasrat untuk berlakon tercetus selepas dia bersembang dengan Datuk Rosyam Noor. Walaubagaimanapun, Haqiem menolak adegan berpegangan tangan bersama wanita semasa berlakon

“Bagaimanapun, sekiranya membabitkan babak seperti berpegangan tangan dengan pelakon wanita, saya takkan buat. Saya akan berjuang untuk perkara itu disebabkan mahu mengekalkan prinsip diri saya,” katanya.

Tambahnya lagi, pengarah tersohor, Syamsul Yusof pernah menawar dirinya untuk berlakon. Walaubagaimanapun, Haqiem tidak pasti sama ada ia sekadar gurauan ataupun serius.

Terkini

Lebih Dari 1,000 Aduan Mahu Persembahan Grammy Cardi B Dan Megan Thee Stallion Dihentikan

Cardi B dan Megan Thee Stallion membuat persembahan lagu hit no.1 mereka, "WAP" pada Anugerah Grammy pada Mac 14...

Artikel Berkaitan