Wow! Ramai Terkejut Lihat Wajah Ezurin Khyra Pada 21 Tahun Yang Lalu

Mesti Baca

Siapa saja tak kenal dengan nama Datin Ezurin Khyra yang mendapat gelaran ‘Crazy Rich Asian’ oleh peminatnya. Pada tahun lalu, kehidupan peribadi Ezurin telah mencuri perhatian rakyat Malaysia setelah dia muncul dalam rancangan The House di Astro Gempak.

Foto: Instagram Ezurin Khyra

Ezurin atau lebih dikenali sebagai Princess E ternyata gemar berfesyen dan layak digelar sebagai ikon fesyen. Setiap foto yang dimuatnaik di laman instagram peribadinya pasti letups dan mendapat pujian.

Kejelitaannya memang tidak boleh disangkal lagi, wanita berusia 40an ini sering tampil bergaya seperti di usia remaja. Buktinya, wajah Ezurin pada 21 tahun lalu tiada beza dengan yang sekarang.

Foto: Instagram Ezurin Khyra

Gambar ini dikongsi oleh Ezurin baru-baru ini dan mendapat komen positif dari pengikutnya. Rata-rata mereka terkejut dengan wajah Ezurin pada 21 tahun yang lalu yang seolah-olah tak di mamah usia.

Dalam gambar itu, Ezurin bersama anak pertamanya Amaan Khyra yang turut muncul dalam rancangan The House.

Foto: Instagram Amaan Khyra

Foto: Instagram Amaan Khyra

Macam tak percayakan lihat penampilan dulu dan sekarang Ezurin? Makin dia berusia, makin berseri-seri pula. Apa rahsianya ya?

 

Terkini

Rahsia Kecantikan Kulit Glowing Pelakon Bollywood – Kareena Kapoor

Siapa yang tidak mengenali pelakon cantik Bollywood ini, Kareena Kapoor. Pelakon filem Kabhie Kushie Kabhie Gham ini walaupun usianya...

Artikel Berkaitan